Skip to main content
Deze pagina gebruikt cookies.

Meer weten

NIEUWS & EVENTS.

Laatste nieuws van onze concessie.

Neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden.
BMW X2 Rebel Party Beliën

BELIËN REBEL PARTY.

Om de komst van het jongste lid van de BMW familie te vieren, organiseren we een feestje dat perfect bij z'n eigenzinnige stijl past. Compleet met een bijzondere locatie, een spectaculaire show, foodtrucks, ...

Join us.

U bent van harte uitgenodigd om de allereerste BMW X2 te komen ontdekken tijdens onze Rebel Party op vrijdag 2 maart vanaf 20u in de gebouwen van Staf Cars in Overpelt. Bovendien bestaat Beliën 60 jaar in 2018, nog een reden om er een groot feest van te maken! Kunt u er niet bij zijn? Kom dan langs tijdens onze Lanceringsdagen op 3 en 4 maart.

Schrijf je hier in (met code: 9sao1g6d)
Beliën Automotive Group

BELIËN BESTAAT 60 JAAR.

In 2018 bestaat Beliën 60 jaar. Het begon allemaal in 1958 met André & Gerda Beliën.

Beliën Golfcup

BELIËN GOLF CUP 2018.

Misschien bent u ook dol op golf of beter nog: een rijzende ster in het golf! Of u nu met een BMW, een MINI of een BMW Motorrad rijdt of overweegt om dat binnenkort te doen, wij heten u graag welkom op de Beliën Golf Cup 2018.

Doe mee.

Bezorg ons uw gegevens via mail aan events@belien.net.bmw.be en wij bezorgen u een uitnodiging waarmee u zich kan inschrijven voor de Beliën Golf Cup 2018 op 30 mei op de Kempense Golf Club in Mol.

Alt text

BMW THE REVEAL.

We hadden spektakel beloofd en we hebben woord gehouden. De BMW’s van de toekomst hadden er duidelijk zin in, net als het publiek.

Herbeleef het event.

Deze 360° show toonde dat BMW ver vooruit is op het vlak van autonoom rijden, connectiviteit en elektromobiliteit. Bovenal was het duidelijk te zien dat echt rijplezier altijd centraal zal staan bij ons merk. De toekomst is opwindender dan ooit bij BMW.

Video bekijken
Alt text

BMW I VISION DYNAMICS.

Op de IAA 2017 autobeurs in Frankfurt geeft BMW een blik op elektrische mobiliteit van de nabije toekomst. Zo wordt de BMW i Vision Dynamics voorgesteld. Dit is een vierdeurs coupé met een range van 600 km, een topsnelheid van meer dan 200 km/u en een acceleratie van 0-100km/u in vier seconden. De wagen zet de toon voor de BMW iNEXT die in 2021 op de Belgische markt gelanceerd zal worden en die zowel op vlak van elektrificatie, connectiviteit en zelfrijdende wagens opnieuw bakens zal verzetten.

Een nieuwe vorm van elektrisch rijplezier.

“Met dit concept van een dynamische en elegante vierdeurscoupé laten we zien hoe de productrange en de designtaal van BMW i in toekomstige wagens kan verwerkt worden.” Adrian van Hooydonk, Senior Vice President van BMW Group Design.

Lees meer
BMW Essai

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Vraag een offerte aan.

Hier
BMW afspraak

Maak een afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Neem contact op.

Contacteer ons
Brochure aanvragen

Prijslijsten en catalogi.

Bekijk ze hier
BMW Stockwagens

Onze stockwagens.

Naar ons aanbod
BMW Tweedehandswagens

Tweedehands-wagens.

Naar ons aanbod
Top